2016. május 4., szerda

Kapcsolódás

Véletlenek nincsenek. Hiszem és tudom ezt a tényt, mégis amikor úgy adódik, hogy ez bebizonyosodik, felteszem magamban a kérdést. Tényleg ennyire működik? Képesek vagyunk ennyire egymásra hangolódni? Meghallani, megérezni egymás üzeneteit? A válasz persze mindig az IGEN! Ha elég nyitottak vagyunk és figyelünk, majd ösztönszerűen cselekszünk, megtörténik a csoda. 
Most sem történt ez másképp. 
Leültem az asztalkámhoz és hagytam, hogy az ösztöneim vezessenek és elkészítsem ezt a karkötőt. Abban a pillanatban, hogy készen lettem vele, jött egy üzenetem egy kedves ismerősömtől, hogy tegnap szétszakadt a karkötője, amit kb egy évvel ezelőtt készítettem Neki. Elmondta, hogy már érezte, hogy ez a karkötő nem szolgálja Őt, mert annyi változáson ment keresztül. Elmondtam Neki, hogy mi a teendő az ásványokkal, hogyan engedje el Őket. Kicsit szomorú lett, mert szerette a karkötőjét, de rögtön jelezte, hogy szeretne másikat. Elmondtam Neki, hogy pont most lettem készen egy karkötővel, amit "csak úgy" készítettem. Átküldtem, hogy megnézze, hátha szerelem lesz első látásra. Az lett ☺Aztán elmondtam, hogy miben is fognak segíteni Neki az ásványok. Már nem is csodálkoztam amikor jött a visszajelzés, hogy pont azok a dolgok zajlanak az életében, amiben a kövek segítenek.
A karkötő a Tisztaság nevet kapta.
Lássuk pár mondatban, hogy miben is segít☺
Achát: A tisztaság köve. Tisztítja az aurát és az érzelmeket. Megnyugtatja az elmét, ezért gondolattisztító. Szembesít a felismeréssel, hogy az életemben lévő gondot és problémát, én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolatokra és a hozzájuk tartozó félelmekre. Felerősíti a benső hangot és lecsendesíti az elmét.
Howlit: A nyugalom köve. Szembesít gondolataim káoszával és segít rendet tenni. Az érzelmek tisztításában is szerepe van, hiszem ha feltárom az okokat, meg tudom változtatni őket. A szakrális, a szolár és a szívcsakrába kapcsolódik.
Ametiszt:A béke és a megbocsátás köve. Segít megbocsátani magamnak. A változás köve is, mert ha meghozom a döntést, segít elindulni az úton. Gondolattisztító és rendező. Segít pontosan megfogalmazni a dolgokat. Összekapcsol a bennünk élő Istennel. Erősíti a belső hangot. A tudás és a tudatosság köve. 
Hálás vagyok a tapasztalásért amit ma átélhettem. Köszönöm.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése